Klinisch Psycholoog

KUL

Hypnotherapeut

VHYP

Tabakoloog

VRGT

Wie ben ik?


Ondertussen ben ik reeds 10 jaar actief als zelfstandig klinisch psycholoog. Verder ben ik gelukkig hertrouwd en vader van twee jonge spruitjes.


Mijn passie voor psychologie en alles wat ermee te maken heeft is groot. Ik geloof sterk in positieve psychologie, trancewerk (hypnose) en alle vormen van hulpverlening die niet in absolute termen spreken, maar net uitgaan van een grote complexiteit en veel grijs. Elke mens is anders, de aanpak moet dus ook telkens net iets anders zijn.


Mijn werkwijze is cliënt- en oplossingsgericht aan de hand van een holistisch, eclectisch en integratief theoretisch kader. Kortweg betekent dit dat ik mezelf, mijn kunde, mijn intuïtie en mijn theoretische basis afstem op de vraag en stijl van de cliënt.


Theorie blijft belangrijk, maar het is de combinatie met bottom-up werk die voor mij de basis van een goede begeleiding vormt. Verder is mijn persoon, mijn zijn ook jouw medicijn. Dat betekent dat ik al jaren enorm investeer in mijn eigen ontwikkeling, het ontdekken en verhelpen van mijn valkuilen, maar ook in het accepteren van mijn beperkingen.


Graag ga ik samen met jou op pad om je weer op weg te helpen in je leven. Durf vragen stellen, durf me tegen spreken. Samen vinden we hoop en de kracht om op te lossen of te accepteren!